kitchen-731351_1280

NOVA PERSPEKTIVA

19 Veljača 2016

Uz pratnju job choacherica, Službe za rehabilitaciju URIHO-a, korisnici našeg projekta 11. su siječnja 2016. godine odradili prvi radni dan Programa osposobljavanja na radnom mjestu kod poslodavaca.

Pet je suradničkih poslodavaca otvorilo vrata svojih profesionalnih kuhinja i pružilo mogućnost korisnicima da na mjesec dana osjete tempo i sadržaj pravog radnog okruženja. Svi su korisnici uspješno odradili predviđene zadaće i obveze iz Programa.

Imali smo zadovoljstvo primiti pohvale od strane poslodavaca za pojedine korisnike. U duhu pozitivnih odjeka, koje smo povratno dobili nadamo se da će netko od naših korisnika dugoročno pronaći svoje radno mjesto kod nekog od ovih poslodavaca ili njihovom preporukom.

Najveća vrijednost ovog dijela treninga   osjećaj je vrijednosti i samopouzdanja koji su korisnici stekli, dok su povratno svojom energijom, motivacijom i drugačijim pogledom na svijet promijenili uvriježene stereotipe koji prate osobe s invaliditetom.

Također, koristimo priliku zahvaliti svim poslodavcima dali podršku URIHO-u u provedbi IPA projekta „Program osposobljavanja na radnom mjestu za dugotrajno nezaposlene osobe s invaliditetom – pilot projekt za pomoćne kuhare“:

Osnovnoj škola „Matka Laginje“,

Domu za starije i nemoćne osobe Maksimir,

Domu za starije i nemoćne osobe Sveti Josip,

Domu za starije i nemoćne osobe Trešnjevka te

Domu za starije i nemoćne osobe Sveta Ana.

 

Veliko vam hvala….

 

PROJEKTNI TIM URIHO.