CAM00174

PREDSTAVLJANJE PUBLIKACIJA

24 Veljača 2016

S ponosom Vas obavještavamo kako je tijekom provedenog projektnog razdoblja u našoj kuhinji uz pregršt jela, uz velik radni entuzijazam i uloženo vrijeme članova projektnog tima i suradnika proisteklo nekoliko publikacija. Riječ je o PRIRUČNIKU OSPOSOBLJAVANJA ZA RADNO MJESTO POMOĆNOG KUHARA I SLASTIČARA, PRIRUČNIKU ZA INSTRUKTORE I PROGRAMU OSPOSOBLJAVANJA ZA POMOĆNOG KUHARA.

PRIRUČNIK OSPOSOBLJAVANJA ZA RADNO MJESTO POMOĆNOG KUHARA I SLASTIČARA

Ovaj priručnik napisan je u svrhu obnavljanja znanja i vještina stečenih u srednjoj školi i tijekom osposobljavanja na radnom mjestu pomoćnog kuhara i slastičara. Također može biti od pomoći tijekom samostalnog rada u ovom zanimanju.   Priručnik polazi od temeljnog znanja koje je potrebno da bismo ušli u „svijet kuhanja” i istančali kulinarske procese. Pruža temeljno znanje o cijelom procesu kvalitetne pripreme hrane u svim njezinim fazama. U njemu ćete naći praktične savjete o tome kako odabrati namirnice, kako ih čuvati i najbolje preraditi te pripremiti za osnovna jela. Svi važni koraci zorno su prikazani u riječi i slici prema savjetima naših kuhara – instruktora.

PRIRUČNIK ZA INSTRUKTORE

Ovaj priručnik je velika dodana vrijednost našem projektu. Ideja Stručnog tima Službe za rehabilitaciju URIHO u pisanju ovog Priručnika jest podrška instruktorima u efikasnijem prenošenju znanja na korisnike programa profesionalne rehabilitacije – osobe s invaliditetom. S boljim razumijevanjem specifičnih teškoća moći ćete steći bolji uvid u izazove koje donosi rad s osobama s invaliditetom.

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POMOĆNOG KUHARA

Cilj programa osposobljavanja jest obnavljanje i unapređenje prije stečenih znanja, vještina i navika koje korisnicima omogućuju da po završetku osposobljavanja samostalno obavljaju poslove na razini pomoćnog kuhara.

Prelistajte virtualno naše elektroničke publikacije…

PRIRUČNIK ZA OSPOSOBLJAVANJE ZA ZANIMANJE POMOĆNI KUHAR I POMOĆNI SLASTIČAR
PRIRUČNIK ZA INSTRUKTORE
PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POMOĆNOG KUHARA

TIM URIHO