Priručnici Radnog centra i Virtualne radionice URIHO-a

OD IDEJE DO STANDARDA USLUGA PROFESIONALNE REHABILITACIJE

30 Studeni 2016

Priručnici Radnog centra i Virtualne radionice URIHO-aPoštovani čitatelji,

s ponosom Vas obavještavamo kako su vrijedne članice stručnog tima Službe za rehabilitaciju URIHO opet iznova udružile znanje, iskustvo i  entuzijazam, što je rezultirao izdavanjem KNJIGA – PRIRUČNIKA koji će objediniti razdoblje vizije, nastajanja, razvoja i djelovanja Radnog centra i Virtualne radionice Ustanove URIHO.

Knjige – priručnici sveobuhvatan su  pregled rezultata našeg dosadašnjeg rada s nizom preporuka za daljnja unaprjeđenja, čiji je cilj da služe svima vama koji ste izravno ili neizravno uključeni u proces profesionalne rehabilitacije ili zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Tokom nastajanja Standarda usluga profesionalne rehabilitacije vjetar u leđa našim idejama dala je  kvalitetna i redovita uzajamna komunikacija kao i istinsko partnerstvo s našim suradnicima iz Grada Zagreba, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Zavoda za vještačenje profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom ( tadašnjeg Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom).

Promocija naših priručnika održat će se 07. prosinca 2016. godine u prostorijama „Tribina Grada Zagreba“, Kaptol 27 s početkom u 12:00 sati.

Veselimo se Vašem dolasku.

URIHO
Služba za rehabilitaciju

Prelistajte virtualno naše elektroničke Priručnike…

URIHO-v Radni centar 2008 – 2016 Od ideje do standarda usluga profesionalne rehabilitacije
URIHO-va Virtualna radionica 2009 – 2016 Od ideje do standarda usluga profesionalne rehabilitacije